0512 745 074      info@mandasschoonmaak.nl  
  Mandas Schoonmaak De perfect afgestemde
mix van schoonmaak-
producten en advies
voor uw organisatie.
  home over ons industrie sanitair vloeren interieur keuken contact
  Interieur
Wanneer u een restaurant, café of lunchroom binnenstapt, wilt u als bezoeker plaats kunnen nemen aan een schone, frisse tafel. Uw eerste indruk is doorslaggevend om een hapje of drankje te bestellen. Vandaar dat Mandas graag met u meedenkt over een schoon interieur voor uw onderneming. Want een schone zaak is hoofdzaak.
Van restaurants, kantoren en autobedrijven, tot sportkantines, scholen en kerken. Mandas heeft in korte tijd een zeer uitgebreide klantenkring opgebouwd, die onze producten gebruiken voor interieurreiniging.
Om uw restaurant, showroom of bedrijfskantine schoon en fris te houden, hebt u de keuze uit meerder schoonmaakmethodieken. Het gebruik van de microvezelmethode is daar één van en is inmiddels onmisbaar geworden in de schoonmaakbranche. De microvezels verzamelen het vuil en houden het goed vast. Het voordeel is dat dit een uiterst milieuvriendelijke manier van schoonmaken is, waarbij u alleen water gebruikt. Deze schoonmaakmethode laat bovendien geen strepen achter, wat hem de ideale kandidaat maakt voor glas- en wandreiniging.

Voor hardnekkigere verontreiniging biedt Mandas u specifieke reinigingsmiddelen, waarbij wij rekening houden met de wensen van de gebruiker, het milieu en uiteraard de geurbeleving. Een goede interieurreiniger voldoet in ons ogen aan drie eisen: het maakt streeploos schoon, is gemakkelijk in gebruik en laat een frisse geur achter. Zo ontvangt u uw klanten in een schone, nette ruimte, die uitnodigt voor een tweede bezoek.
 
 
VRIJBLIJVENDE OFFERTE
 
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nemen graag vrijblijvend een kijkje en maken op basis daarvan een advies en bijbehorende offerte voor uw situatie.
 
  Mandas Schoonmaak • Het Anker 5 • 9206 AL Drachten • 0512 745 074 • info@mandasschoonmaak.nl