0512 745 074      info@mandasschoonmaak.nl  
  Mandas Schoonmaak De perfect afgestemde
mix van schoonmaak-
producten en advies
voor uw organisatie.
  home over ons industrie sanitair vloeren interieur keuken contact
  Keuken
Goede hygiëne is het basisingrediënt voor een professionele keuken. U houdt zich bezig met het bereiden van eten voor uw gasten en wilt daarbij niet alleen smakelijke, maar vooral ook verantwoorde producten op tafel zetten. Daarvoor bent u afhankelijk van een schone en hygiënische werkplek. Voor het beste advies nemen wij graag een kijkje bij u in de keuken.
Het schoonmaken van een professionele keuken vraagt om vakwerk. Wie werkzaam is in deze sector, weet als geen ander hoeveel verschillende soorten verontreiniging er zijn. Van het verwijderen van aangekoekte vetten tot het hygiënisch schoonmaken van RVS-oppervlakken en keukenapparatuur.
Mandas beschikt over reinigingsmiddelen die specifiek zijn ontwikkeld voor het verwijderen van (frituur)vetten, brandplaatsen en kalkaanslag. Daarnaast hebt u de keuze uit een ruim aanbod aan reinigingsmiddelen voor de professionele vaatwasser, de (steamer)ovens en de afzuigkappen. Uiteraard voldoen al onze keukenproducten aan de HACCP-normen, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit, die in deze branche van u wordt verwacht.

Bij een hygiënische keuken hoort ook het reinigen van de vloeren, de werkbank en de muren. Daarbij leveren wij uitsluitend hygiënisch borstelwerk, dat u na de schoonmaakbeurt eenvoudig en snel kunt desinfecteren in de vaatwasser. Mandas helpt u bovendien graag met advies en de bijbehorende producten voor het ontkalken van het koffiezetapparaat of de vaatwasser.

Om de keuken tijdens het werken netjes te houden zijn afvalzakken, vuilnisbakken en hygiënische papierrollen onmisbaar. In deze sector werkt u veel met verse producten, waarvan het restafval in de Gft-container belandt. Speciaal daarvoor heeft Mandas bijvoorbeeld een afvalzak van zetmeel, die afbreekbaar is en daardoor zonder problemen bij het Gft-afval kan worden gezet. Slimme oplossingen op maat, daar is over nagedacht.
 
 
VRIJBLIJVENDE OFFERTE
 
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nemen graag vrijblijvend een kijkje en maken op basis daarvan een advies en bijbehorende offerte voor uw situatie.
 
  Mandas Schoonmaak • Het Anker 5 • 9206 AL Drachten • 0512 745 074 • info@mandasschoonmaak.nl