0512 745 074      info@mandasschoonmaak.nl  
  Mandas Schoonmaak De perfect afgestemde
mix van schoonmaak-
producten en advies
voor uw organisatie.
  home over ons industrie sanitair vloeren interieur keuken contact
  Sanitair
Wie tijdens een gezellig diner of zakelijke afspraak een bezoek brengt aan het sanitair, zal daar een indruk opdoen die de maatstaf vormt voor het gehele bedrijf. Goede hygiëne is daarom onmisbaar.
Onaangenamen geuren in de toiletten, smerigheid in de kleedkamers, kalkaanslag in de douches. Het onderhoud van uw sanitair vraagt om schoonmaakoplossingen op maat. Mandas heeft zich gespecialiseerd in deze tak van sport. Van advies voor de schoonmaak van het toilet in uw restaurant tot het opstellen van een compleet onderhoudsplan voor zwembaden en sportverenigingen.
Sportaccommodaties hebben te maken met een specifieke vervuiling. Na het sporten blijven er huidvetten en zweetstoffen achter in de kleedkamers. Dit vraagt om intensieve reiniging, waarbij ook de vorming van kalkaanslag wordt tegengegaan. Wij bieden u gecombineerd reinigingsmiddel waarbij de ontkalker en ontvetter optimaal samenwerken. Inmiddels is Mandas hierdoor bij veel sportverenigingen een bekend gezicht.

Ook voor zwembaden maken wij een compleet onderhoudsplan. Naast hygiëne is veiligheid hierbij één van onze speerpunten. Een vloer mag na de reiniging niet glad worden en bovendien moet er gewerkt worden met reinigingsproducten die gezond zijn voor de huid en luchtwegen. Kortom, een uitdaging waarin Mandas zich graag vastbijt.

Naast reinigingsoplossingen bieden wij bovendien alle benodigdheden voor in uw sanitaire voorziening. Daarbij kunt u denken aan geurverfrissers, toiletpapier, handdoekjes en handdoekrollen, maar ook blowers, dispensers en zeep. Om er zeker van te zijn dat u nooit zonder komt te zitten, leveren wij twee keer per week op locatie. En mocht u onverwachts een probleem hebben, dan kunnen wij u in veel gevallen diezelfde dag nog van dienst zijn met advies en een oplossing.
 
 
VRIJBLIJVENDE OFFERTE
 
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nemen graag vrijblijvend een kijkje en maken op basis daarvan een advies en bijbehorende offerte voor uw situatie.
 
  Mandas Schoonmaak • Het Anker 5 • 9206 AL Drachten • 0512 745 074 • info@mandasschoonmaak.nl