0512 745 074      info@mandasschoonmaak.nl  
  Mandas Schoonmaak De perfect afgestemde
mix van schoonmaak-
producten en advies
voor uw organisatie.
  home over ons industrie sanitair vloeren interieur keuken contact
  Vloeren
Geen vloer is gelijk, geen tapijt hetzelfde. Mandas geeft u daarom persoonlijk advies over het onderhoud van uw ondergrond. En daarvoor komen wij graag bij u over de vloer.
Van authentiek marmoleum tot moderne PVC vloer. Mandas heeft ruime expertise als het gaat om het onderhouden en schoonmaken van uw vloer. Ook hout, tegels en laminaat behoren tot ons kennisgebied. Om u het beste advies te kunnen geven, onderzoeken wij op locatie het type vloer en de verontreiniging waarmee de ondergrond te maken heeft.
Voor ieder vloertype kiezen wij een specifiek schoonmaakmiddel en komen wij met een bijpassend onderhoudsplan. Krijgt uw accommodatie veel vrouwelijke gasten op hakken over de vloer, dan vraagt dat om een goede beschermende toplaag. Bent u echter eigenaar van een sporthal dan zult u op zoek zijn naar een reinigingsoplossing die zwarte strepen van sportschoenen voorkomt of verwijdert.

Een goede bekende onder de vloeren is de marmoleum vloer. Een vloer die bij uitstek een klassieke sfeer uitstraalt, maar tegelijkertijd om een specifiek onderhoudsplan vraagt. Afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik van het marmoleum zal deze een aantal keer per jaar toe zijn aan een reinigingsbeurt. Daarbij wordt de toplaag verwijderd, waarna het marmoleum opnieuw in de was wordt gezet.

Een speciale behandeling heeft Mandas ook voor uw tapijt, tegels en houtvloeren. Periodieke schoonmaakbeurten met het juiste reinigingsmiddel voorkomen vervuiling en garanderen kleurbehoud. Wij adviseren u graag over onze schrobzuigmachines, veeg- en dweilmachines, stof- en waterzuigers en tapijtreinigers. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw vloer.
 
 
VRIJBLIJVENDE OFFERTE
 
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nemen graag vrijblijvend een kijkje en maken op basis daarvan een advies en bijbehorende offerte voor uw situatie.
 
  Mandas Schoonmaak • Het Anker 5 • 9206 AL Drachten • 0512 745 074 • info@mandasschoonmaak.nl