Buzil: eersteklas reinigings- en onderhoudsproducten

Van kantoren tot hotels, restaurants en zorginstellingen: regelmatige schoonmaak is een onmisbaar belangrijk onderdeel voor elk bedrijf. Het werkt fijner en probleemlozer in een schone omgeving, maar ook is het voor economisch belang dat vloeren, sanitair en technisch apparatuur grondig is gereinigd. Speciaal daarvoor ontwikkelt Buzil professionele reinigings- en onderhoudsproducten voor bedrijven en openbare instellingen.

 

Kleurcodes schoonmaakmiddelen Buzil

De reinigingsmiddelen van Buzil hebben elk een eigen kleurcode. Deze code geeft de gebruiker specifieke informatie over de reinigingsprestatie geeft. Zo is het niet alleen meteen duidelijk wel product voor welk onderdeel geldt, maar is het ook onmogelijk om de middelen te verwisselen. 

De kleur rood staat zo bijvoorbeeld voor sanitair en groen voor vloeren. Op middelen voor onder andere coating en intensieve reiniging is een extra gekleurde streep toegevoegd.

Altijd de beste reinigingsoplossing

Buzil ontwikkelt en produceert professionele reinigingsproducten. Een groot deel van Buzil's specialisten is dan ook uitstuitend werkzaam met onderzoek en ontwikkeling. Dit om elke keer dat producten te leveren met specifieke eigenschappen die klanten nodig hebben. En om de dagelijkse reinigen voor hen nog economischer, veiliger en praktischer te maken.  

Het merk Buzil is opgericht in 1953. Door die jarenlange ervaring gaat het merk nu nog meer voor alleen de beste oplossing voor hun klanten.

Buzil producten in de spotlight