Goede hygiëne is onmisbaar in ieder sanitair.

Wie tijdens een gezellig diner of zakelijke afspraak een bezoek brengt aan het sanitair, zal daar een indruk opdoen die de maatstaf vormt voor het gehele bedrijf. Goede hygiëne is daarom onmisbaar in ieder sanitair.

Sanitairreiniging

Onaangename geuren in de toiletten, smerigheid in de kleedkamers, kalkaanslag in de douches. Het onderhoud van uw sanitair vraagt om schoonmaakoplossingen op maat. Mandas heeft zich gespecialiseerd in deze tak van sport. Van advies voor de schoonmaak van het toilet in uw restaurant tot het opstellen van een compleet onderhoudsplan voor zwembaden en sportverenigingen.

Sanitairreiniging bij sportaccommodaties & zwembaden

Sportaccommodaties hebben te maken met een specifieke vervuiling. Na het sporten blijven er huidvetten en zweetstoffen achter in de kleedkamers. Dit vraagt om intensieve reiniging waarbij ook de vorming van kalkaanslag wordt tegengegaan. Wij bieden u gecombineerd reinigingsmiddel waarbij de ontkalker en ontvetter optimaal samenwerken. Inmiddels is Mandas hierdoor bij veel sportverenigingen een bekend gezicht.

Ook voor zwembaden maken wij een compleet onderhoudsplan. Naast hygiëne is veiligheid hierbij één van onze speerpunten. Een vloer mag na de reiniging niet glad worden en bovendien moet er gewerkt worden met reinigingsproducten die gezond zijn voor de huid en luchtwegen. Kortom, een uitdaging waarin Mandas zich graag vastbijt.

Sanitaire benodigdheden

Naast reinigingsoplossingen bieden wij bovendien alle benodigdheden voor in uw sanitaire voorziening. Daarbij kunt u denken aan geurverfrissers, toiletpapier, handdoekjes en handdoekrollen, maar ook blowers, dispensers en zeep. Om er zeker van te zijn dat u nooit zonder komt te zitten, leveren wij twee keer per week op locatie. En mocht u onverwachts een probleem hebben, dan kunnen wij u in veel gevallen diezelfde dag nog van dienst zijn met advies en een oplossing.

Vraag direct een offerte aan!

Mandas Schoonmaakartikelen in Drachten biedt u alle mogelijke oplossingen op het gebied van reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen. Mandas is werkzaam in alle denkbare sectoren.