Persoonlijk advies over vloerreiniging en het onderhoud van uw vloer.

Geen vloer is gelijk, geen tapijt hetzelfde. Mandas geeft u daarom persoonlijk advies over het onderhoud van uw ondergrond. En daarvoor komen wij graag bij u over de vloer.

Vloerreiniging

Van authentiek marmoleum tot moderne PVC vloer. Mandas heeft ruime expertise als het gaat om het onderhouden en schoonmaken van uw vloer. Ook hout, tegels en laminaat behoren tot ons kennisgebied. Om u het beste advies te kunnen geven, onderzoeken wij op locatie het type vloer en de verontreiniging waarmee de ondergrond te maken heeft.

Onderhoudsplan op maat

Voor ieder vloertype kiezen wij een specifiek schoonmaakmiddel en komen wij met een bijpassend onderhoudsplan. Krijgt uw accommodatie veel vrouwelijke gasten op hakken over de vloer, dan vraagt dat om een goede beschermende toplaag. Bent u echter eigenaar van een sporthal dan zult u op zoek zijn naar een reinigingsoplossing die zwarte strepen van sportschoenen voorkomt of verwijdert.

Onderhoud aan vloeren

Een goede bekende onder de vloeren is de marmoleum vloer. Een vloer die bij uitstek een klassieke sfeer uitstraalt, maar tegelijkertijd om een specifiek onderhoudsplan vraagt. Afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik van het marmoleum zal deze een aantal keer per jaar toe zijn aan een reinigingsbeurt. Daarbij wordt de toplaag verwijderd, waarna het marmoleum opnieuw in de was wordt gezet.

Een speciale behandeling heeft Mandas ook voor uw tapijt, tegels en houtvloeren. Periodieke schoonmaakbeurten met het juiste reinigingsmiddel voorkomen vervuiling en garanderen kleurbehoud. Wij adviseren u graag over onze schrobzuigmachines, veeg- en dweilmachines, stof- en waterzuigers en tapijtreinigers. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw vloer.

Vraag direct een offerte aan!

Mandas Schoonmaakartikelen in Drachten biedt u alle mogelijke oplossingen op het gebied van reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen. Mandas is werkzaam in alle denkbare sectoren.