Vloerreinigers

Elke dag wordt de vloer intensief gebruikt en belast. Dat geldt thuis, maar zeker voor vloeren in bedrijfspanden, ziekenhuizen of scholen. Stof verspreid zich over de vloer en het kan voorkomen dat er gemorst wordt. En omdat de ene vloer de andere niet is, vindt u bij Mandas vloerreiniger producten voor onder meer keramische- en veiligheidstegels, waterbestendige harde vloeren en poreuze stenen vloeren. 

Kies de juiste vloerreiniger

Het is belangrijk om de juiste reiniger voor de vloer te kiezen. Zo heeft u een ander middel nodig voor het verwijderen van zwaar bevuilde waterbestendige oppervlakken dan wanneer u de vloertegels wilt reinigen. En tapijt vergt weer een andere benadering. We hebben bijvoorbeeld krachtige vloerreinigers in huis, zoals de Ecolab Maxx (Bendurol) Forte 5L, welke erg goed werkt op niet alkali-bestendige vloeren, maar niet mag worden gebruikt op houten vloeren of tapijt (textiel). Het kan uw vloer namelijk beschadigen. Kijk dus goed welk middel voor uw vloer het beste is. Veel van onze reinigingsproducten zijn te gebruiken in reinigingsautomaten of schrobmachines.

Vloer stofzuigen

Welke vloer u ook gaat schoonmaken, stofzuigen kan altijd. Ook al maakt u gebruik van een schoonloopmat - vuil naar binnen lopen kan alsnog voorkomen. Door regelmatig stofzuigen is de kans ook veel minder dat er beschadigen optreden op de vloer. Denk aan het schuren van zand of krassen van de kleine steentjes, welke ontstaan als ze langdurig op de vloer zijn blijven liggen. Let er bij het stofzuigen ook op dat u de vloer beschermt door het kiezen van de juiste borstel opzetstuk.

Vloerreiniger kopen bij Mandas

De vloer bevat dus een groot gedeelte van uw pand. Logisch dat u het er netjes en schoon wilt laten uitzien. Heeft u advies nodig over welke vloerreiniger te gebruiken? Neem gerust contact op en we helpen u graag verder. We hanteren daarnaast een snelle levering en een gratis verzending bij een besteding vanaf 75 euro.