Handdoekpapier

Het zachte van een textielen handdoek is natuurlijk heel fijn voor de handen. Droogt uw handen mooi en het voelt prettig. Maar dat gevoel verandert als meerdere mensen de handdoek hebben gebruikt en deze daardoor helemaal nat is geworden. Het oogt niet meer schoon en hygiënisch en zo voelt het ook bij lange na niet meer. Dat u op zoek bent naar handdoekpapier is dan ook een prima keus. Niet alleen voor de gebruikers prettig, maar ook het milieu is u dankbaar, omdat deze hygiënische doekjes immers van papier zijn.

Assortiment handdoekpapier

Handdoekpapier hebben we in verschillende uitvoeringen. We noemden al de gevouwen papieren doekjes. Daarnaast bieden we ook stevige handdoekrollen aan. Ideaal voor drukbezochte sanitaire ruimtes in bijvoorbeeld scholen, horeca of op de luchthaven. Voor dergelijke druk bezochte ruimtes is het dan ook handig om vooral voldoende papieren handdoeken te hebben. Voor kleiner verbruik kunt u kiezen voor de handdoekcassettes.

Greep uit ons assortiment:

  • Papieren handdoeken met Z vouw (2 laags)
  • Handdoekpapier op rol
  • Keukenrollen
  • Handdoekcassettes
  • Handdoeken multifold

Z-vouw en multifold

Handdoekpapier met Z-vouw zijn de meest voorkomende variant. De papieren handdoekjes zijn als een soort van zig-zag in elkaar gevouwen. Het voordeel is dat ze eenvoudig uit de dispenser zijn te ‘plukken’. De multifold doekjes zijn heel smal opgevouwen en daardoor ideaal voor de wat smallere dispensers. Bekijk overigens ook ons assortiment handzeep.

Speciale dispenser nodig?

Handdoekpapier kunt u natuurlijk opstapelen en zo in de sanitaire ruimte of in de keuken leggen. Maar kans is dan groot dat men meerdere velletjes pakt of de stapel per ongeluk omstoot. Een dispenser biedt dan de oplossing. Heeft u al een dergelijke dispenser? Dan kunt u die inderdaad weer vullen met de papieren handdoekjes in ons assortiment. Mocht u er nog niet eentje hebben, bekijk dan zeker ook even onze collectie dispensers. Ook voor papieren handdoekrollen.