Disposables

Disposables, ofwel producten voor eenmalig gebruik, is een brede term. Maar voor het verhogen van de hygiëne vindt u bij ons onder meer wegwerphandschoenen, welke vooral in de voedingsindustrie worden gebruikt, (medische) mondmaskers, en overschoenen. U kunt al deze producten hier online meteen bestellen, maar we kunnen u ook op locatie voorzien van advies op maat.

Nitril disposable handschoenen

De disposable handschoenen in ons assortiment zijn gemaakt van nitril. Dit maakt dat ze van perfecte kwaliteit zijn en sterker is dan latex. Scheuren en gaten zult u dan ook veel minder snel ontdekken bij nitril dan bijvoorbeeld latex. Nitril is dan ook voor niet steriele doeleinden de beste keuze. Het biedt namelijk een goede bescherming tegen vetten en oliën. Ook kunt u ze veilig gebruiken met zuren, stikstoffen en bepaalde chemicaliën. Los daarvan zijn de Nitril handschoenen ook zeer fijn voor iedereen met een latexallergie. Bekijk ook onze dispensers voor optimale handhygiëne.

Mondmaskers voor eenmalig gebruik

Veilig en hygiënisch werken bestaat tegenwoordig vooral ook uit het dragen van een (medisch) mondmasker. Een mondmasker - en zeker de medische variant - beschermt de omgeving tegen aerosolen, welke uit de mond en neus van de drager komen bij het lachen, praten of niezen. Ook onze mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik en dus gebruikt u altijd een hygiënisch masker.

Een nadeel is dat de maskers wel een deel van de expressie uit het gezicht haalt. Daarom hebben we ook transparante mondkapjes. Zo werkt u en uw medewerkers nog steeds even veilig, maar kunnen anderen wel uw glimlach zien. Goed voor bijvoorbeeld mensen achter de receptie. Onze medische mondmaskers voldoen aan EN14683, de Nieuwe Europese Norm voor chirurgische mondmaskers.

Disposables overschoenen

In ziekenhuizen, kinderdagverblijven of zwembaden is het vaak belangrijk dat ook de vloer schoon en vuilvrij blijft. Dan komen onze wegwerp overschoenen goed van pas. Het voorkomt dat bijvoorbeeld u, uw gasten of klanten de schoenen moeten uittrekken. Bijvoorbeeld in een gymzaal. De overtrek gaat eenvoudig over uw schoen en dankzij stevig PE plastic wat is opgeruwd, zult u niet snel uitglijden. Daardoor kunt u ze ook veilig gebruiken in vochtige omgevingen. Want veilig werken gaat natuurlijk verder dan hygiëne.

Disposables kopen bij Mandas

Zowel zakelijk als particulier kunt bij Mandas terecht voor diverse disposables. In ons overzicht op deze pagina heeft u al een goede indruk kunnen krijgen van ons assortiment. Bestellen kan dus direct online. Zakelijke gebruiker? Desgewenst komen we graag bij u op locatie om samen uw wensen te bespreken en daarbij de mogelijkheden door te nemen.