Mandas heeft ruime ervaring als het gaat om reinigingsoplossingen voor de industriesector.

Zo zijn wij actief in een gevarieerd aantal bedrijfstakken. Van elektronicafabrikanten tot de cosmetica-industrie. Ook in de hout- en staalbouw, farmaceutische sector en laboratoria komt u producten van Mandas tegen.

Industriereiniging

De perfecte schoonmaakoplossing vinden voor de industriesector is topsport, weten wij bij Mandas. Vooral in bedrijven waar zware verontreiniging ontstaat of juist extreem hygiënische omstandigheden worden vereist, vraagt de zoektocht naar een passend reinigingsmiddel om kennis van zaken, enthousiasme en inzet. Vandaar dat wij bij Mandas graag dieper in de materie duiken voor het beste resultaat.

Industriereiniging op maat

Van zware verontreiniging in parkeergarages tot microscopische hygiëne bij laboratoria, Mandas is in iedere industriesector actief. Door onze specialistische kennis om een product te vinden dat past bij uw bedrijfsomstandigheden kunnen wij snel schakelen. Wij zetten graag samen met u de eerste stappen om het probleem op te lossen.

Voor iedere klant gaan wij op zoek naar een oplossing op maat. Zo werd Mandas onlangs benaderd door een tandartsenpraktijk die op zoek was naar een hygiënische papiersoort die wel ontsmettingsalcohol opneemt, maar niet absorbeert. Een intensief onderzoekstraject leverde uiteindelijk de juiste papiersoort op. En belangrijker nog: een tevreden klant.

Specialistische reiniging

Ook voor specialistische reiniging kunt u bij ons terecht. Onder andere het ontstoppen van gootstenen, putten of de riolering zijn voor ons bekend terrein. Wij brengen u graag in contact met onze erkende schoonmaakpartner voor gevelreiniging en impregnatie van de gevels zodat de nette uitstraling van uw pand weer het visitekaartje van uw bedrijf wordt.

Vraag direct een offerte aan!

Mandas Schoonmaakartikelen in Drachten biedt u alle mogelijke oplossingen op het gebied van reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen. Mandas is werkzaam in alle denkbare sectoren.