Mandas Schoonmaakartikelen in Drachten biedt u alle mogelijke oplossingen op het gebied van reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen.

Mandas is werkzaam in alle denkbare sectoren. Van gemeentes, scholen en zorginstellingen tot horecagelegenheden, sport & recreatie, schoonmaakbedrijven en de (zware) industrie. Overal waar het écht schoon moet zijn, vindt u Mandas.

Op basis van onze bevindingen helpen wij u bij het opzetten van een schoonmaakplan. Ook kunnen wij de leverancier van de producten indien gewenst uitnodigen om alle gebruikers binnen uw bedrijf een persoonlijke training te geven, voordat u aan de slag gaat.

Om zeker te weten wat u met Mandas in huis haalt, kunt u ook altijd bij ons langskomen om onze producten zelf te testen. Dat kan bij ons in de showroom of bij u op locatie. Daarnaast bezorgen wij uw producten op vaste dagen, zodat u er zelf geen omkijken naar hebt. Met Mandas wordt schoon heel gewoon.

Wanneer u binnenstapt in onze showroom krijgt u een goed beeld van de diverse producten die Mandas biedt. Van hygiënisch papier dat gebruikt wordt in de zorgsector en technische industrie tot de nieuwste schrobzuigmachines die dienst doen in theaters, restaurants of parkeergarages. Alles op het gebied van schoonmaakartikelen kunnen wij u leveren.

Aangezien geen bedrijf of instelling gelijk is, zijn ook uw wensen en eisen uniek. Wij komen graag bij u op locatie om samen te inventariseren wat de mogelijkheden zijn.