Schoonmaakartikelen

Schoonmaken is een essentieel onderdeel binnen elk huishouden en binnen elke onderneming. De juiste schoonmaakartikelen zorgen ervoor dat de klus net wat makkelijker maakt en zorgt voor betere resultaten. In ons assortiment vindt u artikelen voor het reinigen van alle oppervlakken in uw woning of bedrijfspand. Van vloer tot glasbewassing en het verzamelen van afval. Bij Mandas bestelt u online alles wat u nodig hebt voor een sprankelend resultaat!

Onderhoud van de vloer

Het onderhouden van de vloer is nodig omdat vuil zich kan ophopen. Daarnaast is regelmatig onderhoud van de vloer noodzakelijk voor de kwaliteit van de vloer: zowel de levensduur als de uitstraling. De ene vloer laat zich gemakkelijker reinigen dan de andere. Waar bij laminaat regelmatig stofzuigen en een sopje voldoende is, vraagt de onderhoud van een houten vloer om een andere aanpak. Om de zoveel tijd moet een houten vloer in de olie worden gezet.

Voor veel type vloeren hebben wij de juiste materialen in ons assortiment. Bij een houten vloer kunnen onze vloerpads goed van pas komen voor bijvoorbeeld het aanbrengen van de olie. Voor het dweilen van laminaat kunt u onder andere kiezen voor de microvezel vlakmoppen van Wecoline.

Afval verzamelen

Wie schoonmaakt komt afval tegen. Wij hebben een ruim assortiment aan afvalzakken en afvalbakken. In uw keuze voor een afvalbak heeft u de mogelijkheid een milieubewuste keuze te maken door te kiezen voor een afvalscheidingsunit. In deze unit is afzonderlijk plek voor het weggooien van papier, kunststof en restafval. Ideaal voor gebruik in uw kantoor, op schollen of in openbare ruimtes. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een losse afvalbak en papierbak. Veel van deze afvalsystemen zijn voorzien van een pedaal zodat u uw handen schoon houdt. Extra hygiëne dus!

Mandas: uw groothandel in schoonmaakartikelen

Wat u ook zoekt op het gebied van schoonmaak: u vindt het bij Mandas. Of het nu gaat om schoonmaakartikelen voor bij u thuis of op uw werk, wij zijn er voor iedere schoonmaker! Bent u een zakelijke gebruiker? Desgewenst komen we graag bij u op locatie om samen uw wensen te bespreken en de daarbij behorende mogelijkheden door te nemen. Neem gerust contact met ons op!