De eerste indruk is doorslaggevend, een schone zaak is hoofdzaak.

Wanneer u een restaurant, café of lunchroom binnenstapt, wilt u als bezoeker plaats kunnen nemen aan een schone, frisse tafel. Uw eerste indruk is doorslaggevend om een hapje of drankje te bestellen. Vandaar dat Mandas graag met u meedenkt over een schoon interieur voor uw onderneming. Want een schone zaak is hoofdzaak.

Interieurreiniging

Van restaurants, kantoren en autobedrijven, tot sportkantines, scholen en kerken. Mandas heeft in korte tijd een zeer uitgebreide klantenkring opgebouwd die onze producten gebruiken voor interieurreiniging.

Microvezelmethode

Om uw restaurant, showroom of bedrijfskantine schoon en fris te houden, heeft u de keuze uit meerdere schoonmaakmethodieken. Het gebruik van de microvezelmethode is daar één van en is inmiddels onmisbaar geworden in de schoonmaakbranche. De microvezels verzamelen het vuil en houden het goed vast. Het voordeel is dat dit een uiterst milieuvriendelijke manier van schoonmaken is waarbij u alleen water gebruikt. Deze schoonmaakmethode laat bovendien geen strepen achter, wat hem de ideale kandidaat maakt voor glas- en wandreiniging.

3 eisen van interieurreiniging

Voor hardnekkigere verontreiniging biedt Mandas u specifieke reinigingsmiddelen waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de gebruiker, het milieu en uiteraard de geurbeleving.

Een goede interieurreiniger voldoet in onze ogen aan drie eisen: het maakt streeploos schoon, is gemakkelijk in gebruik en laat een frisse geur achter. Zo ontvangt u uw klanten in een schone, nette ruimte, die uitnodigt voor een tweede bezoek.

Vraag direct een offerte aan!

Mandas Schoonmaakartikelen in Drachten biedt u alle mogelijke oplossingen op het gebied van reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen. Mandas is werkzaam in alle denkbare sectoren.