Dispensers

Elke sanitaire ruimte heeft er een nodig: een dispenser. Zeker in openbare plekken waar meer mensen gebruik maken van bijvoorbeeld het toilet of de keuken. En naast de hygiëne is het gebruik maken van een dispenser ook goed voor het milieu. U hoeft bijvoorbeeld geen losse zeepflacons te kopen welke - wanneer ze leeg zijn - in de afvalbak belanden. Wat u overigens ook nog eens veel geld bespaart. Bij Mandas vindt u hygiëne dispensers van A-kwaliteit. Bekijk onderstaand aanbod en bestel de gewenste dispenser direct online of vraag een scherpe offerte aan.

Betere hygiëne met dispensers

Bij Mandas vindt u verschillende soorten dispensers. Alles om de sanitaire ruimtes en/of de keuken te voorzien van handzeep, minirol voor het drogen van de handen en dispensers voor toiletrollen. Om de hygiëne naar nog een hoger niveau te tillen kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld zeepdispensers met een lange hendel. Deze kunt u, uw gasten en/of medewerkers met de elleboog bedienen, zodat de hendel niet wordt aangeraakt met de handen. Of ga helemaal voor contactloze dispenser.

Houders voor zeep, handdoeken en toiletrollen

Een greep uit ons assortiment hygiëne dispensers:

  • Houders voor handdoeken
  • Houders voor diverse soorten desinfectie handzepen (ook contactloos)
  • Houders voor toiletpapier
  • Toiletbrilreiniger
  • Hygienezakjeshouder.

Slanke behuizing

Naast de hygiëne is het voor u waarschijnlijk ook belangrijk dat het bij de uitstraling van uw bedrijf past. Daarom hebben we in ons assortiment diverse stijlen dispensers. Denk aan het traditionele wit, maar ook aan strak zwart of rvs. En vrijwel allemaal met een slanke behuizing. Dat maakt dat u ze overal gemakkelijk kunt plaatsen. Zeker in kleinere ruimtes is dat een uitkomst.

Mandas dispensers

U bent natuurlijk al bekend met bekende merken als Tork. Ook hygiëne dispensers van dat merk kunt u bij ons aanschaffen. Daarnaast bieden we ook onze eigen lijn aan, onder merk Mandas. Al vele scholen, gemeentegebouwen, horecagelegenheden hebben we een mooie bijdrage geleverd om de hygiëne te verhogen.