Afvalzakken

Bij een prullenbak of afvalbak is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste zak gebruikt. Een te grote afvalzak kan dan soms nog, al is ook dat niet ideaal. Maar te klein is natuurlijk wel erg vervelend. In ons assortiment vindt u verschillende soorten afvalzakken. Voor het ‘gewone’ huisvuil zijn de bekende grijze zakken perfect, met een inhoud van ongeveer 60 liter. Meer kunnen weggooien? Kies dan voor de grotere blauwe variant. Alles om op een verantwoorde manier afval of overige spullen weg te gooien.

Van grijze afvalzakken tot hygiënzakjes

Voor elk doel zijn er afvalzakken. Zo noemden we al de grijze vuilniszakken voor het huisvuil. Wilt u meer afval in een keer kwijt kunnen? Dan hebben we de grotere blauwe vuilniszakken. Deze zijn doorgaans ook wat steviger. U wilt natuurlijk niet dat een afvalzak scheuren gaat vertonen, waarbij het vuil zich over de vloer gaat verspreiden. Onze bezems en borstels komen dan wel weer van pas overigens.

Onze vuilniszakken zijn dus ideaal voor wat u ook wilt weggooien. Voor op het toilet en/of badkamer kunt u bij ons overigens ook special hygienezakjes bestellen. Deze zijn gemaakt om damesverband in te gooien om zo het geheel weer in de afvalbak te kunnen deponeren. Zo houdt u ook in de badkamer of toilet nare geurtjes buiten de deur.

Kleuren afvalzakken: voor scheiden afval

Ook mooi: onze vuilniszakken zijn er in diverse kleuren. Naast grijs en blauw hebben we namelijk ook gele en witte zakken in ons assortiment. Dat kan u helpen met het scheiden van afval. Gooi zo bijvoorbeeld restafval in de grijze vuilniszakken en het plastic in de gele of witte. We hebben daarvoor ook speciale afvalbakken om vuilnis meteen te scheiden. Wilt u nog milieuvriendelijker afval inzamelen? Bekijk dan ook onze biologische vuilniszakken.

Afvalzakken kopen bij Mandas

Het kopen van afvalzakken is een terugkerend iets. Natuurlijk kunt u ook meteen meerdere rollen kopen, waardoor u een tijd langer vooruit kan. Zeker wanneer u ze gebruikt voor in uw bedrijfspand, waar over het algemeen meer afval wordt geproduceerd dan in een huishouden. Bent u een zakelijk gebruiker? We kunnen altijd bij u op locatie langskomen om uw wensen op gebied van schoonmaak te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.