Een schone en hygiënische werkplek is de basisingrediënt voor elke keuken.

Goede hygiëne is het basisingrediënt voor een professionele keuken. U houdt zich bezig met het bereiden van eten voor uw gasten en wilt daarbij niet alleen smakelijke, maar vooral ook verantwoorde producten op tafel zetten. Daarvoor bent u afhankelijk van een schone en hygiënische werkplek. Voor het beste advies nemen wij graag een kijkje bij u in de keuken.

Keukenreiniging

Het schoonmaken van een professionele keuken vraagt om vakwerk. Wie werkzaam is in deze sector, weet als geen ander hoeveel verschillende soorten verontreiniging er zijn. Van het verwijderen van aangekoekte vetten tot het hygiënisch schoonmaken van RVS-oppervlakken en keukenapparatuur.

Keukenreiniging middelen

Mandas beschikt over reinigingsmiddelen die specifiek zijn ontwikkeld voor het verwijderen van (frituur)vetten, brandplaatsen en kalkaanslag. Daarnaast hebt u de keuze uit een ruim aanbod aan reinigingsmiddelen voor de professionele vaatwasser, de (steamer)ovens en de afzuigkappen. Uiteraard voldoen al onze keukenproducten aan de HACCP-normen, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit, die in deze branche van u wordt verwacht.

Bij een hygiënische keuken hoort ook het reinigen van de vloeren, de werkbank en de muren. Daarbij leveren wij uitsluitend hygiënisch borstelwerk, dat u na de schoonmaakbeurt eenvoudig en snel kunt desinfecteren in de vaatwasser. Mandas helpt u bovendien graag met advies en de bijbehorende producten voor het ontkalken van het koffiezetapparaat of de vaatwasser.

Oplossingen op maat

Om de keuken tijdens het werken netjes te houden zijn afvalzakken, vuilnisbakken en hygiënische papierrollen onmisbaar. In deze sector werkt u veel met verse producten, waarvan het restafval in de Gft-container belandt. Speciaal daarvoor heeft Mandas bijvoorbeeld een afvalzak van zetmeel, die afbreekbaar is en daardoor zonder problemen bij het Gft-afval kan worden gezet. Slimme oplossingen op maat, daar is over nagedacht.

Vraag direct een offerte aan!

Mandas Schoonmaakartikelen in Drachten biedt u alle mogelijke oplossingen op het gebied van reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen. Mandas is werkzaam in alle denkbare sectoren.