Hygiëne

Hygiënisch werken is een combinatie van een goede persoonlijke hygiëne zoals handen wassen, maar ook goede schoonmaak van de ruimtes en materialen. Bij u thuis hoeft dat natuurlijk net iets minder streng dan bij u op het werk of in de zorg. Om die hygiëne hoog in het vaandel te houden vindt u hieronder ons assortiment waar u onder andere dispensers en handdoekjes kunt vinden.

Goede hygiëne begint overal met handen wassen. Overdag komen uw handen in aanraking met veel bacteriën. Bacteriën verplaatsen zich snel en nestelen zich graag in stof. Denk in de keuken bijvoorbeeld aan de hand-, theedoeken en ovenhandschoenen. Zeker wanneer dezelfde handdoek meerdere malen is gebruikt door meerdere mensen is dat niet meer hygiënisch te noemen. Een oplossing hiervoor zijn de papieren handdoekjes. Om deze allemaal op één plek te houden hebben we verschillende dispensers in ons assortiment waar u uit kunt kiezen. Uiteraard zijn de papieren handdoekjes ook los te bestellen en zijn er navulverpakkingen beschikbaar.

 

Ons aanbod producten op het gebied van uitmuntende hygiëne bestaat uit:

- Dispensers
- Handdoekpapier
- Poetspapier
- Disposables
- Toiletgarnituur
- Luchtverfrissers

Bij Mandas vindt u alle oplossingen op het gebied van hygiëne. U kunt de producten online bestellen, ook als particulier zijnde. Voor zakelijk gebruik komen we desgewenst graag bij u op locatie om samen met u te kijken naar uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden.