Met Tork een perfecte hygiëne op de werkplek

Hygiëne op de werkplek is belangrijker dan ooit. Als het gaat om producten die de hygiëne op de werkvloer verhogen, komt u al snel uit bij Tork. Tork biedt een volledig assortiment dispensers, handdoeken, zeep en toiletpapier aan veel uiteenlopende organisaties en bedrijven.

Strenge kwaliteitscontroles van Tork

Voordat een dispenser of een ander product bij u als gebruiker in handen komt, heeft het Tork het eerst uitvoerig getest. Deze testen worden uitgevoerd in geavanceerde laboratoria. Een voorbeeld hiervan zijn de dispensers: in het lab worden deze items getest op mechanische duurzaamheid door robots de dispensers miljoenen keren te laten gebruiken. Ook val- en krastesten worden uitgevoerd.

 

Zodra u een product van Tork koopt, weet u dat u iets in handen heeft waar u, en generaties na u, op kunnen vertrouwen.

Van servetdispenser tot papieren handdoek

Goede hygiënenormen zijn cruciaal voor het welzijn van mensen en daarmee ook het welzijn van bedrijven en de maatschappij. Om de hygiënenormen na te streven ontwikkelt en produceert Tork, als onderdeel van Essity, duurzame personal care- en tissueproducten.

 

Iedere keer als u iets moet afnemen, iets moet drogen of iets wilt oppoetsen is de kans groot dat u een product van Tork in uw handen heeft, zoals bijvoorbeeld een servetdispenser in een restaurant of een papieren handdoek in de sanitaire ruimte van een ziekenhuis.