Met Tork een perfecte hygiëne op de werkplek

Hygiëne op de werkplek is belangrijker dan ooit geworden. En als het gaat om producten die de hygiëne op de werkvloer verhogen, komt u al snel uit bij Tork. Tork biedt hierin een volledig assortiment dispensers, handoeken, zeep en ook toiletpapier aan veel uiteeenlopende organisaties en bedrijven. 

Strenge kwaliteitscontroles van Tork

Voor een dispenser of ander product bij u als gebruiker in handen komt, heeft Tork het eerst uitvoerig getest. Dat gebeurt in de geavanceerde laberatoria. Om het voorbeeld van de dispensers te noemen: in het lab worden deze items getest op mechanische duurzaamheid. Dat gebeurt door robots miljoenen keren de dispensers te gebruiken. Maar ook val- en krastesten zijn er onderdeel van. 

Wanneer u producten van Tork koopt, weet u dat u iets in handen heeft waar u op kunt vertrouwen. En generaties na u ook. 

Van servetdispenser tot papieren handdoek

Goede hygiënenormen zijn cruciaal voor het welzijn van mensen. En daarmee ook het welzijn van bedrijven en de maatschappij. Om die hygiëne na te streven, ontwikkelt en produceert Tork - als onderdeel van Essity - duurzame personal care- en tissueproducten. 

Elke keer als u iets moet afnemen, iets moet drogen of iets wilt oppoetsen, is de kans groot dat u een product van Tork in uw handen neemt. Dat kan een servetdispenser zijn in een restaurant of een papieren handdoek in de sanitaire ruimte van het ziekenhuis.