Deb Group biedt huidverzorgende producten voor iedere werkplek

Deb Group houdt zich al meer dan 80 jaar bezig huidverzorging. Deze verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en komen op uiteenlopende werkplekken voor. Dat kan op kantoor zijn maar zeker ook de industriele sector en voor medewerkers in de gezondheidszorg. 

Deb voor specifieke skin care

Huidverzoring is voor iedere huid fijn. En hygiene is altijd en overal immers belangrijk. Of u nu op kantoor werkt of in de zorg. Overal liggen kiemen op de loer. Wel heeft u gezien dat huidproblemen in de ene branche vaker voorkomen dan in de andere. Deb heeft voor elke huidverzoring specifieke producten op de markt. 

Die producten zijn handcrèmes, welke uw huid bescherming biedt tegen schadelijke stoffen of vocht. De reinigingsproducten zijn er voor een behoedzame handreiniging en huidreiniging. De desinfectiemiddelen zorgen voor steriele handhygiëne op de werkplek. Tot slot biedt Deb nog verozgende huidlotions. 

Voorkomen of verzorgen van huidklachten

Zorgmedewerkers krijgen zo bijvoorbeeld vaak huidklachten door het langdurig dragen van handschoenen en het veelvuldig wassen van hun handen. En daarbij is een goede handverzorging ook bevordelijk voor de hygiene, wat vooral ook in de voedselverwerkende omgevingen essentieel is.

Welke type skin care uw bedrijf ook nodig heeft, Deb Group levert het. Beschermende crèmes, antibacteriële reinigers en reinigers in de sanitaire ruimtes zijn slechts een paar voorbeelden van deze zeer specifieke huidbeschermingsproducten, die u via Mandas kunt bestellen.

Deb producten in de spotlight