Dipp voor keukenhygiëne

De reinigingsproducten van Dipp Professional zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de professionele keuken. Voor die schoonmaakmiddelen gebruikt Dipp natuurlijke grondstoffen. Dat maakt dat de producten zeer effectief zijn, maar daarnaast ook biologisch afbreekbaar. Onmisbaar voor in de voedingsmiddelenindustrie, horeca en gezondheidszorg.

Alles volgens de HACCP voorschriften

Dipp produceert al haar schoonmaakmiddelen op een efficiënte en economische wijze. Daarbij garandeert het bedrijf dat de kwaliteit op een constant niveau blijft. Naast het feit dat u de kwaliteit zult merken bij het gebruik van de producten, bewijst DIPP de kwaliteit ook doordat het zich houdt aan alle HACCP voorschriften. Dat houdt in dat u de producten van DIPP wettelijk gezien mag gebruiken op plekken die met voeding in contact komen.

Dipp is er voor de gehele keuken en uw handen

Dipp Professional kunt u voor alle oppervlakten gebruiken welke in aanraking komen met voedsel. Denk hierbij niet alleen aan de elementen in de keuken zelf maar ook aan huidverzorgingsproducten. Alles heeft immers met keukenhygiëne te maken.

 

Welk product u waar gebruikt kunt u herkennen aan de kleurcode. Dipp maakt gebruik van een kleurensysteem om schoonmaakmiddelen uit elkaar te houden. Zo staat geel voor de keuken en rood voor de sanitaire omgeving.