Ecolab biedt oplossingen voor reiniging, hygiëne en waterbeheer

Ecolab biedt uitgebreide oplossingen voor bedrijven die actief zijn in onder meer de foodservice, horeca, gezondheidszorg en industrie. Ecolab helpt deze bedrijven op het gebied van reiniging, hygiëne en hoe beter en zuiniger om te gaan met water en energie. 

Nieuwe oplossingen vinden

Ecolab zet zich in om voedselveiligheid te bevorderen, een schone en veilige omgeving voor iedereen te houden en daarbij ook optimalisatie van water en energie. Het bedrijf hoopt hiermee dat klanten minder afhankelijk worden van de beperkte natuurlijke bronnen die we tot onze beschikking hebben. Een voorbeeld hiervan is een tablet voor de vaatwasser in de horeca welke tot 15 liter water klassiek vaatwasmiddel kan vervangen.

Ecolab maakt wereld elke dag gezonder

De missie van Ecolab is om de wereld elke dag een stukje schoner, veiliger en gezonder te maken. Dit door onder meer zuinig om te gaan met water en omgevingen schoon en veilig te houden. Dat kan in de horeca, in de voedselverwerkingsindustrie maar ook in ziekenhuizen. 

Ecolab heeft niet zomaar die ambitie. Het bedrijf is wereldleider in services en oplossingen op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mens en belangrijke hulpbronnen beschermt.