Tana Professional betekent verantwoord schoonmaken

Tana Professional is één van de twee merken schoonmaakmiddelen van Werner & Mertz Professional. Naast dat de schoonmaakprestaties belangrijk zijn, staat ook het duurzame en groene voorop bij het Duitse merk. Alle producten worden op een milieuvriendelijke manier samengesteld uit plantaardige hernieuwbare grondstoffen. Daarmee bent u niet alleen effectief aan het schoonmaken maar ook op een verantwoorde manier.

 

Plantaardige ingrediënten van Tana PROFESSIONAL

Met een product van Tana Professional koopt u het beste van twee werelden: glanzende en hygiënische reiniging en een bijdrage aan een beter milieu.

 

De schoonmaakmiddelen bevatten veel plantaardige ingrediënten, afkomstig van Europese planten zoals raapzaadolie en olijfolie. Het voordeel hiervan is onder meer bescherming van het regenwoud en de biodiversiteit kan worden bewaard.

Van keuken tot linnenwas

De reinigingsmiddelen van Tana Professional zijn er voor uiteenlopende doeleinden. Zo biedt het merk speciale middelen voor keukenhygiëne en industrie maar kunt u er ook terecht voor het reinigen van laminaatvloeren en producten voor persoonlijke verzorging. Allemaal gemaakt met oog voor natuur en mens.

 

Werner & Mertz Professional merkt dat steeds meer consumenten willen weten onder welke ecologische, economische en sociale omstandigheden hun schoonmaakmiddel is gemaakt. Daarom wil het merk daar heel transparant in zijn.