Tana PROFESSIONAL betekent verantwoord schoonmaken

Tana PROFESSIONAL is één van de twee merken schoonmaakmiddelen van het Werner & Mertz Professional. Naast dat de schoonmaakprestaties natuurlijk belangrijk is, staat vooral ook het duurzame en het groene voorop bij het Duitse merk. Zo worden alle producten op een milieuvriendelijke manier samengesteld uit plantaardige hernieuwbare grondstoffen. Daarmee bent u niet alleen effectief aan het schoonmaken maar ook op een verantwoorde manier.

 

Plantaardige ingrediënten van Tana PROFESSIONAL

Met een product van Tana PROFESSIONAL koopt u dus het beste van twee werelden: en een glanzende en hygiënische reiniging, en een bijdrage aan een beter milieu. 

De schoonmaakmiddelen, of het nou voor de huid is of voor de linnenwas, bevatten veel plantaardige ingrediënten, afkomstig van Europese planten. Zoals raapzaadolie en olijfolie. Voordeel is onder meer dat het regenwoud hiermee beschermt wordt en biodiversiteit kan worden bewaard.

Van keuken tot linnenwas

De reiningsmiddelen van Tana PROFESSIONAL zijn er voor uiteenlopende doeleinden. Zo biedt het merk speciale middelen voor de keukenhygiëne en voor de industrie, maar kunt u er ook terecht voor het reinigen van laminaatvloeren. En zelfs zijn ze er met wasmiddelen en producten voor de persoonlijke verzorging. Allemaal gemaakt met oog voor de natuur en mens.

Werner & Mertz Professional merkt ook dat steeds meer consumenten willen weten onder welke ecologische, economische en sociale omstandigheden  hun schoonmaakmiddel is gemaakt. Daarom wil het merk ook heel transparant hierin zijn.

Tana producten in de spotlight