Vepa Bins: grootste assortiment afvalbakken in Europa

Bij Vepa Bins biedt het grootste en meeste diverse assortiment in afvalsystemen in Europa. Dat kan gaan om een kleine afvalbak van 3 liter tot grote containers met ruimte voor 1100 liter. Brabantia, Wesco en het eigen merk Eko zijn een greep uit de merken afvalbakken die u bij Vepa Bins tegenkomt.

Ook schoonmaakproducten bij Vepa Bins

Naast een heel breed scala aan afvalsystemen, is er meer te verkrijgen bij Vepa Bins. In de afgelopen jaren heeft het merk het assortiment flink uitgebreid. Zo levert Vepa Bins ook brievenbussen, kantoorartikelen en schoonmaakproducten. 

Kortom: voor zowel de ondernemer als de consument eeen keur aan artikelen. Shop bij Mandas voor uw gewenste Vepa Bins product.

Bekende merken en eigen producten

Vepa Bins voert veel bekende merken in het assortimenten. Brabantia, Rubbermaid en Wesco zijn daar slechts een paar voorbeelden van. Echte A-merken.

Naast de bekende merken heeft Vepa Bins ook 'eigen' producten, die productiepartners maken. Voorbeelden van die eigen producten zijn onder meer papierbakken (ook vlamdovend), asbakken en peukenzuilen. Onder andere van het merk Eko.

Vepa bins producten in de spotlight