Vikan: daar waar hygiëne extra belangrijk is

Vikan levert schoonmaakproducten voor de horeca, voedselverwerkingsindustrie en overige omgevingen waar hygiëne extra belangrijk is. Om het daar schoner en veiliger te maken, is het doel van Vikan.

 

Kleurcodes

Veel fabrikanten van schoonmaakproducten werken ermee: een kleurensysteem. Het idee komt echter bij Vikan vandaan. Producten krijgen niet zozeer een kleurlabel, maar de veger en blik of afwasborstel is geheel in die kleur. Dankzij de opvallende kleur is het nog duidelijker welk product u voor waar moet gebruiken. 

Het kleurensysteem voldoet aan de HACCP normen. En bij goed gebruik zorgt het voor een veilige werkomgeving waar voeding een rol speelt.

De gebruiker voorop bij Vikan

Vikan kijkt altijd door de ogen van de eindgebruiker van de producten. En wat zijn/haar ervaring met de schoonmaakproducten zijn. Op die manier kan Vikan steeds de artikelen verbeteren en dus ook de kwaliteit nog beter maken. 

Naast de kwaliteit van de schoonmaakdoekjes, dweilen en borstels, wil Vikan ook echt de nadruk op hygiëne leggen. En de bewustzijn van hoe belangrijk het is vergroten.

Vileda producten in de spotlight