Wecoline: duizenden schoonmakers werken met dit merk

Dagelijk gebruiken duizenden professionele reinigers de schoonmaakmaterialen van Wecoline. Zij zorgen daarmee elke dag voor een glanzend resultaat in onder meer zorginstellingen en de voedselverwerkende industrie. Daar waar hygiëne nog belangrijker is. Meer doen in minder tijd met een hogere kwaliteit. Dat is waar Wecoline voor gaat.

Hoge eisen aan schoonmaakproducten

Wecoline stelt hoge eisen aan de producten die ze leveren. In combinatie naar het luisteren naar de wensen van klanten, zijn alle schoonmaakproducten ergonomisch, efficiënt en maatschappelijk verantwoord. Om klanten kennis te laten maken met (vernieuwde) assortiment, verzorgt Wecoline regelmatig productdemonstraties

Schoonmakers centraal bij Wecoline

Het assortiment van Wecoline is altijd in beweging. En daarvoor werkt het merk samen met haar klanten. Ook de behoefte vanuit de schoonmaakbranche zelf wordt meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe producten. Op die manier is er al de vlakmopbevochtiger ontstaan en de heldere instructies op verpakkingen. Allemaal gekomen vanuit de behoefte vanuit de markt.

Wecoline producten in de spotlight