Garagezeep

Na een dag lekker te hebben geklust of gesleuteld, zijn uw handen erg vies. Resten van verf, smeer en ander hardnekkig vuil zijn er met gewone zeep niet vanaf te krijgen. Zeker wanneer u als professional dagelijks in contact komt met bijvoorbeeld vet en olie, is het aan te raden om een garagezeep te gebruiken. Deze industriële zepen verwijdert de vet, olie, smeer en ander hardnekkig vuil van uw handen en is onmisbaar in elke (auto)garage.


Garagezeep met korrel

Veel van onze zeepproducten voor in de garage zijn voorzien van een korrel. Deze korrel zorgt ervoor dat het hardnekkige vuil extra goed van uw handen haalt, zonder te schuren. Naast dat het olie, vet en smeer eenvoudig van uw handen verwijdert, is de garagezeep verzorgend voor uw handen. Het bevat een natuurlijke (maismeel)korrel en geen oplosmiddel. Ideaal om zo vaak te gebruiken als gewenst. Veel van deze zepen zijn te gebruiken met een handpomp of te plaatsen in een dispenser aan de muur.

Hoe de zeep te gebruiken?

Om de zeep goed zijn werk te laten doen brengt u de handreiniger aan op uw vervuilde handen. Vervolgens wrijft u de zeep goed in en spoelt u daarna u uw handen af met genoeg water. Eventueel kunt u de stappen herhalen mocht het nodig zijn. Om de hygiëne nog meer tegemoet te komen, kunt bij het afdrogen van de handen gebruiken maken van handdoekpapier. Dat is vele malen hygiënischer dan een textielen handdoek, welke iedereen gebruikt en nat wordt.

Garagezeep kopen bij Mandas

Online garagezeep kopen kan heel eenvoudig en snel bij Mandas. We hanteren een snelle levering en vanaf een besteding van 75 euro bezorgen wij het ook nog eens gratis. Bent u zakelijk gebruiker? We kunnen altijd bij u op locatie langskomen om uw wensen op gebied van zeep en/of andere schoonmaakmiddelen met u door te nemen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.